Замовити виписку з ЄДР у найкоротший термін на порталі Дія

16 грудня 2022 Стане у пригоді для: Підприємці

Анонсована можливість замовлення виписки з ЄДР онлайн на порталі Дія. Приєднуйтесь до бета-тесту!

Замовити виписку з ЄДР у найкоротший термін на порталі Дія

Уряд модернізує портал Дія і прагне полегшити життя підприємців у цей нелегкий період для нашої держави, а також розвантажити паперову тяганину в держструктурах шляхом диджиталізації процесів документообігу.

Так, найближчими днями стартує бета-тест нової послуги для підприємців на державному порталі. Дія – можна буде замовити витяг з ЄДР для ФОП у кілька кліків.

Можна приєднатися до цього нововведення за посиланням.

Виписка з ЄДР – один із найбільш затребуваних документів для власників бізнесу, який може знадобитися для вирішення різних питань. Наприклад, для тендерів, при оформленні угод та договорів, для отримання банківських послуг.

Раніше для отримання цього документа необхідно було звернутися до державного реєстратора або нотаріуса, для чого слід відвідати ЦНАП, сплатити мито в банку, а час очікування складав добу.Як отримати ЕЦП Приватбанк в Приват 24

З нововведенням на порталі Дія ви здатна отримати її миттєво. Немає необхідності чекати на добу, пошуків нотаріуса чи тимчасових витрат на звернення до держструктур. Все станеться досить швидко, непомітно і без зайвих витрат.

Так, ви зможете отримати витяг з ЄДР у кілька етапів, у разі втрати документа, або для його оновлення. До того ж, за старого порядку мито становило 120 грн., а через портал вартість складає 90 грн.

Незабаром буде запущено бета-тест, для перевірки коректної роботи та попередження збоїв.Приєднатися зможуть особи:

  • Котрі є підприємцями;
  • Мають ЄЦП.

Приєднуйтесь до послуги, щоб одним із перших стати володарем необхідних паперів для бізнесу у більш зручному та швидкому форматі.

Послугу розробляли: Мінцифри, Мінюстиції за підтримки Програми EGAP, запровадженої Фондом Східної Європи за підтримки Швейцарії.

Таким чином, Уряд намагається оптимізувати роботу держструктур, а також полегшити життя для підприємців, а також прагнути диджиталізувати процеси документообігу в країні загалом, а також розвантажити роботу ЦНАПів та уникати людського чинника у процесі надання подібних послуг.

 

Вперше швидкі банківські кредити для бізнесу онлайн

Подати заявку

Поставте своє запитання

Усі питання

Будьте завжди в курсі

Підпишіться й щотижня отримуйте на пошту свіжі статті про ведення бізнесу
і дайджест з новинами.

Підбірки